Dráždivé hračky pre potešenie každej dámy – vibrátor, masážna hlavica alebo vibračné vajíčko

Zostali ste doma úplne osamote a vám je akosi… smutno. Otvorte svoju tajnú zásuvku nočného stolíka, v ktorom na vás čaká rozptýlenie – presne také, po akom tento osamelý večer túžite. Zapnite si hudbu, nalejte pohárik vínka a nechajte dráždivým hračkám robiť vám počas dlhých zimných večerov slastnú spoločnosť.

Nedovoľte, aby sa vám nuda vkradla do intímneho života. S týmito hračkami budú vaše posteľné hrátky naozaj pestré. Zahoďte za hlavu rutinu a oddávajte sa širokej škále pocitov, ktoré vo vás títo pomocníci vyvolajú.

Vibrátor G Spot Love
Svojimi duálnymi vibráciami dokonale stimuluje bod G i klitoris. Vyrobený z bezpečného silikónu. Rozplývať blahom sa budete vďaka 30 vibračným programom. Veľmi jednoduché ovládanie. Vyhláste vojnu posteľové nude! Či už ste singel, alebo máte partnera, s týmto kúskom si rozhodne užijete!

S masážnou hlavicou LIBO budú vaše intímne hrátky nečakane pestré. Hlavica je vyrobená vo veľmi decentnom dizajne, ktorý je nenápadný a neprezradí hneď na prvý pohľad účel vašej hračky. Osem rôznych rýchlostí zaručí potešenie aj pre tie najnáročnejšie zo zákazníkov.

Masážnu hlavicu možno využiť aj pre masáže svalov. V oblasti citlivých erotogénnych zón dosahuje pomerne nečakaných účinkov. Unikátna vibračná hlavica libo má 8 rôznych rýchlostí – uspokojí teda naozaj každého. Vyrobené z lekárskeho silikónu – veľmi príjemného materiálu, ktorý je navyše zdravotne nezávadný.

 

Dráždivé hračky pre potešenie každej dámy – vibrátor, masážna hlavica alebo vibračné vajíčko

Cena od: 12,90€ (až -56%)

DO OBCHODU

 

 

ilustračné foto: zlavadna.sk